LID57x support

Klik op de onderstaande link om het bestand te openen of klik met de rechter muisknop en kies ‘opslaan als’:

Toolbox PC Software LID57x voor Windows XP/Vista/7.

Download de 30 dagen probeer versie:

Toolbox bevat de volgende onderdelen:

• Soft 57x, standaard PC software
  • History extractor, kleinere tool voor alleen downloaden van data
  • Menu Creator, software t.b.v de LID572 4-button versie
  • Bluetooth wizard, software t.b.v LID57x met Bluetooth module
  • Bootloader t.b.v. firmware updates LID572 en LID575
  • Tools t.b.v. Excel, directe communicatie met LID572/LID575 vanuit Exel 2007/2010

Geregistreerde gebruikers kunnen de download gebruiken als een update.

De ongelimiteerde versie kan gratis worden verkregen dmv het invullen van het registratie formulier na de installatie van de probeerversie en het invullen van de per e-mail ontvangen code na registratie.

Functies:

• Extra berichten wanneer opties zoals de WEDGE functie is ingeschakeld
  • Wedge functie, gelezen ID nummer kan direct worden doorgestuurd naar elk ander Windows programma
  • Pop-up scherm, gelezen ID nummer kan direct op het scherm van de PC worden weergegeven
  • Systray icoon, programma kan in de achtergrond blijven draaien
  • Directe zoek functie voor het zoeken in de custom tabel
  • Geheugen analyse

Voor nieuwe functies en/of opgeloste problemen zie:

Software handleiding:

LID571 Gebruikers handleiding:

LID57(x) Gebruikers handleiding en drivers:

Voor evt. verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.