identification

support

Handleidingen en support documenten

Technische ondersteuning en downloads zijn te vinden via de onderstaande links

FreeWedge is een gratis te gebruiken toetsenbord emulatie programma.  Gelezen ID codes worden op de cursor positie van applicatie geïmporteerd. Onderstaand vindt u de download link voor het FreeWedge programma: FreeWegde v2.6.3.exe (110816)

Klik op de onderstaande link om het bestand te openen of klik met de rechter muisknop en kies ‘opslaan als’:

Brochure download:

Voor evt. verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik op de onderstaande link om het bestand te openen of klik met de rechter muisknop en kies ‘opslaan als’:

Gebruikers handleiding download:

Brochure download:

Voor evt. verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik op de onderstaande link om het bestand te openen of klik met de rechter muisknop en kies ‘opslaan als’:

Toolbox PC Software LID57x voor Windows XP/Vista/7/10.

Download de meest recente versie:

Toolbox bevat de volgende onderdelen:

• Soft 57x, standaard PC software
  • History extractor, kleinere tool voor alleen downloaden van data
  • Bluetooth wizard, software t.b.v LID57x met Bluetooth module
  • Bootloader t.b.v. firmware updates LID572 en LID575

Geregistreerde gebruikers kunnen de download gebruiken als een update. De ongelimiteerde versie kan gratis worden verkregen dmv het invullen van het registratie formulier na de installatie van de probeerversie en het invullen van de per e-mail ontvangen code na registratie.

Functies:

• Extra berichten wanneer opties zoals de WEDGE functie is ingeschakeld
  • Wedge functie, gelezen ID nummer kan direct worden doorgestuurd naar elk ander Windows programma
  • Pop-up scherm, gelezen ID nummer kan direct op het scherm van de PC worden weergegeven
  • Systray icoon, programma kan in de achtergrond blijven draaien
  • Directe zoek functie voor het zoeken in de custom tabel
  • Geheugen analyse

Voor nieuwe functies en/of opgeloste problemen zie:

Software handleiding:

LID571 gebruiker handleiding:

LID57(x) gebruikers handleiding en driver download:

Voor evt. verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik op de onderstaande link om het bestand te openen of klik met de rechter muisknop en kies ‘opslaan als’:

PC software Windows XP/Vista/7 voor de LID665(N)/LID650(N)/LID1260:

Download de gratis versie:

Gebruikers handleiding voor de standaard firmware versie LID665(N)/LID650(N):

Gebruikers handleiding voor de toegangscontrole firmware versie LID665A/LID650A:

Voor evt. verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik op de onderstaande link om het bestand te openen of klik met de rechter muisknop en kies ‘opslaan als’:

LID1265 toolbox download:

Voor evt. verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik op de onderstaande link om het bestand te openen of klik met de rechter muisknop en kies “opslaan als”:

Gebruikers handleiding:

Brochure downloads:

Software downloads voor de LID-WAP / Psion Workabout Pro:

Voor nieuwe functies en/of opgeloste problemen zie:

Voor evt. verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik op de onderstaande link om het bestand te openen of klik met de rechter muisknop en kies “opslaan als”:

Gebruikers handleiding:

Software downloads voor de GR252:

Voor nieuwe functies en/of opgeloste problemen zie:

Voor evt. verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoofdkantoor

Adres Weverij 26, Aalten Nederland Openingstijden 8:00 – 17:00